Hopen

Bildet mitt
Hopen er en merkverdig øy av form og utseende, lang og smal med sine 34 kilometer og en bredde som varierer mellom 0,5 og 2,5 kilometer. Det totale flateareal er på ca. 40 kvadratkilometer. På slutten av 1943 opprettet tyskerne en værstasjon på Hopen. Som ble tatt over av Vervarslinga for Nord-Norge etter okkupasjon av Norge. Per idag er hovedoppgaven for stasjon væroppservasjoner og ismåling. Som blir utført av en bemanning på fire personer. Arbeidskontrakten varer over 6 mnd, og for vår del gjelder det i perioden november/desember til mai/juni. Personalet: Ragnar Sønstebø - Bestyrer, John Inge Berg - Met. Fullmektig, Harald Kulhuset - Maskinist, Ruben Abrahamsen- Kokk

søndag 2. januar 2011

Godt nyttår!!!!!!!

Hei og Godt nyttår godtfolk!!!!!

Ja faktisk så feiret vi nyåret vi også, vi trosset vær og vind for å sette pris på starten av ett langt og ett godt år. Som dere ser på første bilde så var ikke værgudene helt på nett, det blåste 40 knopp og var rundt minus 20 grader, men det skremte ikke oss.  Middag ble det og, med kamskjell til forrett og and til hovedrett.

Men varmen rundt Hopen tønna var god å ha, tønna ble laget av besteningen som var i sommer 2010.

Ønsker Dere alle ett strålende år i 2011!!!!!!
,

2 kommentarer:

  1. Ser ut som dere har hatt ei trivelig feiring med god mat. Godt nyttår alle sammen =)

    SvarSlett
  2. Godt nytt år til dere :) Ser ut som feiringen gikk supert,og maten så digg ut, selv om det ser veldig kaldt ut på utsiden der.

    SvarSlett